ajax loader
Ο ΟΦΕΙ για άλλη μια φορά, πιστός σε ότι έχει υποσχεθεί μέχρι σήμερα, διοργανώνει και φέτος πρωτάθλημα ιχνηλατών 2023. Όπως και το περσινό, έτσι και το φετινό πρωτάθλημα ΟΦΕΙ 2023, έχει ξεχωριστή σημασία, αφού μέσω των αγώνων αυτών που θα διεξαχθούν μέχρι το τέλος Φλεβάρη, θα γίνει και η επιλογή της Εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιχνηλατών, το οποίο θα διεξαχθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις Σέρρες. Το πρωτάθλημα βέβαια θα τελείωσει το Σεπτέμβρη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι που ως όμιλος της Εθνικής φυλής, καταφέραμε να φτάσουμε μέσα σε λίγα χρόνια στην απόλυτη επιτυχία και να κατορθώσουμε να δημιουργήσουμε τις μοναδικές προϋποθέσεις, για να διεκδικήσει η Ελλάδα τη διεξαγωγή ενός πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα, ομίλους και πρόσωπα και ένα μεγάλο μπράβο στον ΚΟΕ που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και μας στήριξε σε ότι κι αν προσπαθήσαμε και ζητήσαμε. Οι προϋποθέσεις για τους ενδιαφερόμενους για τα προκριματικά της Εθνικής ομάδας και ποια θα είναι η σύνθεσή της, θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο Κυνολογικό όργανο της χώρας, τον ΚΟΕ.
Το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ, ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων ΑΚΙ ομάδος 6, έως και τέλος Φλεβάρη 2023:
1) 21-22/1/2023 Τύρναβος
2) 28-29/1/2023 Λαύριο-Κερατέα
3) 4-5/2/2023 Ακαρνανικά Όρη
4) 11-12/2/2023 Κοζάνη
5) 18-19/2/2023 Δοξάτο Δράμας
6) 25-26/2/2023 Αρκαδία
Σε όλες τις ημερομηνίες έχουμε αιτηθεί εκθέσεις και αναγνωρίσεις ΕΙ.
Οι αναγνωρίσεις θα διεξαχθούν όλες, οι εκθέσεις εάν κ εφόσον αποφασιστούν από το Δ.Σ. και θα ανακοινωθεί το που, το πότε και το αν θα πραγματοποιηθούν!
Εμπρός λοιπόν Έλληνες κυναγωγοί και φίλοι,για την απόλυτη πρόκληση, για κάτι καλό στον τελικό του κυπέλλου Ευρώπης!
Ο ΟΦΕΙ ήταν, είναι και θα είναι, πάντα δίπλα σας, δίνοντας ευκαιρία σε όλες τις φυλές ιχνηλατών.να συμμετέχουν σε πρωτάθλημα ιχνηλατών και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιχνηλατών.
Καλή αντάμωση φίλοι μας σε αυτές τις όμορφες “γιορτές” και για το πότε και σε ποιον θα απευθύνεστε για τις δηλώσεις συμμετοχών, θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Επιλογή Γλώσσας »