ajax loader
Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι του Ελληνικού Ιχνηλάτη
Ανέλαβα το τιμόνι του Ομίλου σε δύσκολη όσο και καθοριστική για την πορεία αυτού και του σκύλου μας χρονική συγκυρία.
Έχουμε μπροστά μας τις κορυφαίες και πιο δύσκολες στην διοργάνωση εκδηλώσεις της αγωνιστικής κυνοφιλίας των ιχνηλατών.
Το Κύπελλο Ευρώπης Ιχνηλατών, τον περασμένο Οκτώβριο στην Σερβία που έγινε και αμέσως μετά τον Μάρτιο του ’23 στην Ελλάδα.
Είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως εκδήλωση για σκύλους ιχνηλάτες όπου συμμετέχουν ξένες χώρες με τις εθνικές τους ομάδες.
Είναι η ευκαιρία-πρόκληση να εμφανίσουμε σε όλους τους ξένους κυνηγούς-κυνόφιλους την εθνική μας φυλή.
Γίνεται αμέσως αντιληπτό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η δυσκολία μιας διοργάνωσης αυτού του επιπέδου και μεγέθους.
Πρόκειται για «Ολυμπιακούς αγώνες» και όχι ότι ξέραμε και οργανώσαμε αυτά τα τελευταία 3-4 χρόνια σε εθνικό επίπεδο.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής θα ήθελα να τονίσω για μια ακόμη φορά, δεν θα βαρεθώ και δεν θα σταματήσω να το φωνάζω, ότι η υπόθεση του Ε.Ι. δεν είναι υπόθεση «δική μου» ή του ενός και του άλλου συγκεκριμένων προσώπων. Σήμερα στο Δ.Σ. είμαστε εμείς, αύριο θα μας διαδεχθούν άλλοι…..
Είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ η εξέλιξή του. Το γεγονός ότι ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ τα λέει όλα. Είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΗ δυστυχώς μια και μόνη.
Η ΣΗΜΑΙΑ της ελληνικής παρουσίας στον Διεθνή Κυνοφιλικό χώρο. Θεωρώ πως είναι ΧΡΕΟΣ όλων η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γι’αυτόν τον εθνικό σκοπό.
Χρειάζεται όραμα, υψηλά ιδανικά, ανοικτό μυαλό, ομοψυχία, συνεργασία, αλληλοϋποστήριξη και όχι ανούσιες έχθρες και αντιπαλότητες του «ιντερνετικού καφενέ» που μόνον κακό κάνουν στην περίπτωση του ελληνικού ιχνηλάτη και προκαλούν εμπόδια στην ομολογουμένως καλή του πορεία.ΠΙΣ
Γι’αυτό,
Σας καλώ όλους και σας ζητώ ένα πράγμα!
Στηρίξτε όλοι ο καθένας με τον τρόπο του την μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρουμε. Στηρίξτε τον Όμιλο και τον αγώνα που κάνει.
Ο Ε.Ι. αφού κατόρθωσε να επιζήσει και να μην εξαφανιστεί χρειάζεται τώρα φροντίδα από όλους για να αναπτυχθεί, βελτιωθεί, αξιοποιηθεί και να καταλάβει την θέση που του αξίζει ανάμεσα στις άλλες πολλές φυλές των σκύλων δίωξης.
Όλοι μαζί μπορούμε. Δεν πρέπει να λείπει κανείς απ’τον κοινό αγώνα ώστε σε μερικά χρόνια να θυμάστε με εθνική υπερηφάνεια και την δική σας συμβολή στην βελτίωσή του.
Εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας υγεία, χαρά και ευτυχία για το νέο έτος 2023.
Με εγκάρδιους κυνοφιλικούς χαιρετισμούς
Α.ΓΚΟΠΗΣ
Πρόεδρος Ο.Φ.Ε.Ι.
Επιλογή Γλώσσας »