ajax loader
Ο ΟΦΕΙ ανακοινώνει διήμερη έκθεση, αναγνώριση και ειδικό μορφολογικό έλεγχο Π1, στην πόλη της Κομοτηνής στις 28 και 29 Αυγούστου 2021, σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό όμιλο Κομοτηνής, αλλά και με τους ομίλους Μπηγκλ και Κρητικού Λαγωνικού. Για πρώτη φορά οι τρεις όμιλοι φυλών, σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό όμιλο Κομοτηνής, διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση με εκθέσεις μορφολογίας. Η Κυνοφιλία “ενώνει” και αυτό ο ΟΦΕΙ το έχει αποδείξει περίτρανα, πάρα πολλές φορές!!!
Στον ΟΦΕΙ είχανε την ιδέα και αποφασίσαμε ως όμιλος να βοηθήσουμε και άλλους ομίλους που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα στην υπόλοιπη Ελλάδα (π.χ. Κρητικός Λαγωνικός) και να δίνουμε “χέρι βοηθείας”, ώστε να πραγματοποιούν εκδηλώσεις που να δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη τους να προβάλλουν την εκτροφή τους, αλλά και να αναγνωρίσουν νέα άτομα της φυλής.
Το Σάββατο 28-8-2021 το απόγευμα 5 μ.μ. και την Κυριακή 29-8-2021 το πρωί 9 π.μ., θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις. Για αιτήσεις συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι κάθε φυλής θα απευθυνθούν στους ομίλους τους και για τον Ελληνικό ιχνηλάτη, στο μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ Μάνο Ηλία στο τηλέφωνο 694-263-1712, έως και την πέμπτη 26-8-2021.
Όλοι οι δρόμοι στις 28-29 Αυγούστου 2021 οδηγούν στην Κομοτηνή και στο Δημοτικό υπαίθριο χώρο, όμορα του ραδιοφωνικού σταθμού Κομοτηνής. Ελληνικοί ιχνηλάτες, Μπηγκλ και Κρητικοί Λαγωνικοί, θα παρελάσουν στα τερέν της Κομοτηνής! Καλή αντάμωση φίλοι μας.
Υ.Γ. Όλοι οι συμμετέχοντες σκύλοι, αλλά και αυτοί προς αναγνώριση, θα πρέπει να έχουν ηλεκτρονική σήμανση και θεωρημένα βιβλιάρια υγείας και στους εμβολιασμούς και στις αποπαρασιτώσεις. Άνετα και ασφαλή κουτιά μεταφοράς και νερό άφθονο.
Επιλογή Γλώσσας »