ajax loader

Εξήντα Χρόνια Ελληνικός Ιχνηλάτης!
“1959-2019”

9οι και 10οι Αγώνες Εργασίας (ΑΚΙ) Ελληνικού Ιχνηλάτη στις Σέρρες

Το πολυπόθητο διήμερο του εορτασμού της επετείου των 60 χρόνων «ζωής» του Ελληνικού ιχνηλάτη, είναι πλέον παρελθόν.

Στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε μια διήμερη εκδήλωση που περιελάμβανε αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών, αναγνώριση ΕΙ, χοροεσπερίδα, βραβεύσεις, τιμητικά έπαθλα και ενθύμια, απονομές και ομιλίες. Άλλωστε στα πλαίσια του εορτασμού μιας επετείου και δη της Εθνικής φυλής, δε θα μπορούσε να γίνει κάτι λιγότερο. Για να στηθεί όμως μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με πέντε Ιταλούς (4 τελικά) κριτές και πέντε Έλληνες, πέντε τερέν, πέντε μεταφραστές (4 τελικά) χοροεσπερίδα με αμέτρητους καλεσμένους επώνυμους και μη και τόσα άλλα μέσα στο διήμερο, χρειάζεται Διοικητική βούληση, τόλμη, πάθος και αγάπη για τη φυλή, συνεργασίες, στήριξη από πολλούς φίλους και ……… πολλά χρήματα!

Στην πορεία μου ως πρόεδρος του ΟΦΕΙ, με πλησίασαν πάρα μα πάρα πολλοί άνθρωποι για να μου εκφράσουν την αγάπη τους για τη φυλή και για το πόσο έχω βοηθήσει να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο! Ένας από αυτούς πριν δύο χρόνια σχεδόν, ήταν και ο πρόεδρος του Κ.Σ. Σερρών Πασχάλης Παρατσουκίδης Pasxalis Paratsoukidis. Ένας άνθρωπος με όραμα, ιδέες, πάθος, τιμιότητα και ντομπροσύνη, αλλά, ας μου επιτραπεί η έκφραση και μεγάλη δόση τρέλας, με την καλή έννοια. Από πέρυσι λοιπόν μου εξέφρασε την επιθυμία να κάνουμε αυτό που ζήσαμε το διήμερο που πέρασε και αφού του εξήγησα όλα όσα πρέπει να γίνουν για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε κάτι τόσο μεγάλο, ο πρόεδρος δεν έκανε πουθενά πίσω και επειδή εγώ και το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ δεν αρνούμαστε σχεδόν ποτέ εκδηλώσεις, συμφωνήσαμε για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Τα ποσά που έπρεπε να δαπανηθούν ήταν μεγάλα και ο κίνδυνος της οικονομικής κατάρρευσης εξίσου μεγάλος.

Ξεκινήσαμε μόνοι μας χωρίς να στηριχτούμε σε κανέναν.

Όμως η διοργάνωση αυτή για να βγει εις πέρας χρειάζονταν, ανθρώπους κλειδιά σε όλους τους τομείς και έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε μια οργανωτική ομάδα που αποτελούνταν από τους Αθανάσιο Γκόπη, Ιωάννη φραγγίδη, Μιχάλη Πεζίκογλου, Πασχάλη Παρατσουκίδη, Γιώργο Μαργαριτιάδη και Πεσιλή Φώτη. Υπογράφτηκε πρακτικό με όλες τις ενέργειες που θα γίνουν για τη διήμερη αυτή γιορτή και το συνέταξε ποιος άλλος, ο Θανάσης Γκόπης! Αποφασίστηκε να αποσταλούν επίσημες προσκλήσεις στον Υπουργό κύριο Σωκράτη Φάμμελο, σε όλους τους πρώην προέδρους του ΟΦΕΙ, στην πρόεδρο του ΚΟΕ κυρία Γαλανού Ιωάννα όπως στον Αντιπρόεδρο και τον Γ.Γραμματέα, στον πρόεδρο της ΚΣΕ κύριο Αραμπατζή Γεώργιο, σε όλους τους προέδρους όλων των κυνηγετικών ομοσπονδιών Ελλάδος, στις τοπικές αρχές και τους τοπικούς «άρχοντες» των Σερρών κατά την εκτίμηση του Κ.Σ. Σερρών, στον πρόεδρο του Ομίλου Ελληνικού Ιχνηλάτη Κύπρου (ΟΕΙΚ) και τελευταίο άφησα το κυρίως τιμώμενο πρόσωπο, την απόγονο του αείμνηστου, την κόρη του κυρία Μπασουράκου Μαριέλλα.

Για όλους αυτούς φτιάχτηκαν τιμητικές πλακέτες, ομοιώματα, κάδρα και ενθύμια για να βραβευτούν.

Ο ΟΦΕΙ όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις προσκλήσεις. Προσκαλέσαμε και όλους τους προέδρους όλων των φυλών ιχνηλατών που είναι αναγνωρισμένοι από τον ΚΟΕ. Του ομίλου Ελβετικού ιχνηλάτη, του Ιστριακού, του Μπήγκλ και του Κρητικού Λαγωνικού. Στην πορεία για την υλοποίηση όλων αυτών των ενεργειών, πέρα του μεγάλου φορτίου που είχε επωμιστεί κυρίως ο Κ.Σ. Σερρών, υπήρξαν κάποιες χορηγίες πολύ σημαντικές που μας βοήθησαν αφάνταστα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Ο Μιχάλης Πεζίκογλου – Michail Pezikoglou – ανέλαβε με τα αυτοκίνητα της εταιρείας του CRAZY HOLIDAYS, τις μετακινήσεις όλων των καλεσμένων με αεροπορικές πτήσεις, από το αεροδρόμιο στις Σέρρες και αντίστροφα. Ήταν τεράστια η προσφορά του γενικά ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής, αλλά κυρίως για τη χορηγία των μετακινήσεων όπου χρειαζόταν σημαντικό χρηματικό ποσό ή εθελοντές φίλους με τα αυτοκίνητά τους. Σ ευχαριστούμε από καρδιάς Μιχάλη. Έκανες αυτό που ΈΠΡΕΠΕ να κάνει κάθε Έλληνας για τη μοναδική αναγνωρισμένη ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

Η εταιρεία Ελληνικών τροφών σκύλων TRIALER πρόσφερε για τους νικητές, τον ΟΦΕΙ και τον Κ.Σ. Σερρών 20 σακιά τροφές. Τους ευχαριστούμε θερμά που δείχνουν την αγάπη τους για την Εθνική φυλή, προτείνοντας με αυτό τον τρόπο τα Ελληνικά προϊόντα.

Τρίτος σημαντικός χορηγός ήταν η εταιρεία ΛΙΘΟΣ του κυρίου Μαχαλιώτη Θανάση, που ανέλαβε όλες τις τιμητικές πλακέτες για τις βραβεύσεις, οι οποίες άγγιζαν τον αριθμό 24!!! Σ ευχαριστούμε πολύ φίλε Θανάση!

Ο Γιάννης Φραγγίδης – Giannis Fragidis – πέρα από την ιδιότητα του μέλους της οργανωτικής επιτροπής, πέρα από κριτής και μέλος του ΟΦΕΙ, πέρα από υπεύθυνος της διοργάνωσης και παρουσιαστής, είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει για τη γιορτή 80 μπουκάλια κρασί , όπου πάνω κολλήθηκαν ετικέτες με το λογότυπο του ΟΦΕΙ και τα 60 χρόνια Ελληνικός ιχνηλάτης. Σ ευχαριστούμε Γιάννη. Ήσουν η ψυχή της διοργάνωσης και ενώ όλοι κάποια στιγμή χαλαρώναμε, εσύ μέχρι αργά τη νύχτα δούλευες, ώστε και η παραμικρή λεπτομέρεια να γίνει όπως είχε συμφωνηθεί. Ήσουν άψογος σε όλα. Σου αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Ο Αθανάσιος Γκόπης με την τεράστια πείρα του και τη νομική του υπόσταση, προσπαθούσε τα πάντα να γίνονται με τελειότητα, υπογραφή και βούλα!!!

Ο κοσμήτορας του ΟΦΕΙ Μαργαριτιάδης Γιώργος ήταν όπου χρειάστηκε και όπου υπήρχε πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Σερρών Πασχάλης Παρατσουκίδης ήταν ……… παντού!!! Δεν υπήρξε πρόβλημα που να το αφήσει άλυτο! Πασχάλη υποκλίνομαι στη μεγάλη σου ενεργητικότητα και εξυπνάδα.

Όσο για μένα …………….!!!

Ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν λίγο ή πολύ και «έβαλαν πλάτη» για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Οδηγούς τερέν, φίλους, γνωστούς, λάτρεις της φυλής και μέλη των συλλόγων.
Και βέβαια τα δύο Δ.Σ., του ΟΦΕΙ και του Κ.Σ. Σερρών για την τεράστια συμβολή τους από την αρχή ως το τέλος. Ιδιαίτερα στους δύο φίλους και μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ Μαργαριτιάδη Γιώργο Giorgos Margaritiadis και Ηλία Μάνο Elias Karkas που κυριολεκτικά έγιναν «λάστιχο» όλο αυτό τον καιρό. Τους ευχαριστώ και τους δύο.

Η διοργάνωση κατά γενική ομολογία, αλλά και από όλους τους Ιταλούς κριτές ήταν άψογη, με ρυθμισμένη και την παραμικρή λεπτομέρεια και όπως είπαν οι τελευταίοι, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μια διοργάνωση πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η άψογη οργάνωση, η τέλεια διεξαγωγή, τα φανταστικά τερέν και οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, άφησαν πλήρως ικανοποιημένους διαγωνιζόμενους, θεατές, κριτές, δημοσιογράφους και λοιπούς παράγοντες. Αυτός ήταν και ο στόχος μας, ο οποίος είδαμε να επιτυγχάνεται. Έτσι, κάναμε άλλο ένα βήμα και προτείναμε στον πρόεδρο όλων των κριτών κύριο GIAN CARLO BOSSIO, να γίνει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σέρρες. Από την πρώτη κι όλας στιγμή είδαμε τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα των κριτών και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Η άψογη αυτή διοργάνωση, δυστυχώς «στράβωσε» την τελευταία στιγμή από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα και το πρωί του Σαββάτου ξημερώσαμε με τα τερέν χιονισμένα και με πολύ ισχυρούς ανέμους.

Τίποτα όμως δεν πτόησε τις καρδιές μας και την πίστη μας στη Εθνική μας φυλή. Μεταβήκαμε στα τερέν και έγιναν κανονικά οι αγώνες. Οι Ελληνικοί ιχνηλάτες δεν πτοήθηκαν καθόλου από το χιόνι και τον παγωμένο αέρα! Κάποια τερέν ήταν πιο ψηλά και αναγκαστικά έτρεξαν οι σκύλοι με πλήρης επικάλυψη χιονιού και άλλα με ελάχιστη έως καθόλου, αλλά με ισχυρούς ανέμους που δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος.

Η πρώτη μέρα δεν είχε σκύλους στη βαθμολογία σε κανένα τερέν, όμως είδαμε ΕΙ να μπορούν να ιχνηλατούν με τόσο αντίξοες συνθήκες.

Τη δεύτερη μέρα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Στα τερέν δεν υπήρχε επικάλυψη χιονιού, όμως η θερμοκρασία τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν αρκετούς βαθμούς υπό του μηδενός. Οι ΕΙ έδειξαν τελικά ότι τα καταφέρνουν. Η εικόνα ήταν ικανοποιητική γενικά και μάλιστα σημειώθηκαν πολύ καλές προσπάθειες με πολύ καλές βαθμολογίες.

Στη βαθμολογία μπήκαν ένας μονός σκύλος, δύο ζευγάρια και μία αγέλη, ενώ υπήρξαν κι άλλες αξιόλογες προσπάθειες σε όλα τα τερέν.

Στο τερέν 5 με κριτές τους κυρίους GIAN CARLO BOSSIO και Ιωάννη Φραγγίδη, με βοηθό κριτή τον Πεταλωτή Γιώργο και μεταφραστή τον κύριο Θεοχάρη, είχαμε δύο επιτυχίες. Το ζευγάρι του Πασχάλη Παρατσουκίδη «Άσσος και Δούκισσα» ΒΕΚ Stogiatzíkis και ΒΕΑ 1, με κυναγωγούς τους Στογιατζίκη – Μαργαριτιάδη κατάφερε και μπήκε στη βαθμολογία με μέσο όρο 120 βαθμούς και χαρακτηρισμό Επαρκής. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Κ.Σ. Σερρών και στους κυναγωγούς του για την επιτυχία τους.

Στη συνέχεια τρίτος στη σειρά, έτρεξε ο Γιάννης Γκουνέλας με την αγέλη Μπόμπης, Μάγδα, Ρίτα, Αθηνά όλα ΒΕΑ 1, και έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια που βαθμολογήθηκε με μέσο όρο 151,5 και χαρακτηρισμό ΚΑΛΟΣ. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε κάτι το εξαιρετικό που έκανε τον Ιταλό κριτή και το Γιάννη Φραγγίδη να βαθμολογήσουν με χαρακτηρισμό «ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ» τον αρσενικό σκύλο Μπόμπυ και μάλιστα στη δίωξη με άριστα το 50 να πάρει βαθμολογία 48!!! Η δίωξη του Μπόμπυ ήταν τέτοια που θύμισε τη φράση του προτύπου «εξοντωτική για το θήραμα». Αφού ο λαγός σκαρφάλωσε σε κατακόρυφο σχεδόν γκρεμό μετά την ανελέητη δίωξη του πρώτου εικοσάλεπτου και όλοι είπαν κρίμα, γιατί δε μπορούν να ακολουθήσουν τα σκυλιά, ο Μπόμπης όμως έκανε τον ορειβάτη, αναρριχήθηκε κι αυτός και δεν τον έχασε πουθενά. Χρειάστηκαν σχεδόν τρεις ώρες προσπάθειες από κυναγωγό, θεατές και συναγωνιζόμενους για να σταματήσουν τον Μπόμπη, ενώ είχε περάσει το λαγό από βουνά και λαγκάδια και αμέτρητες φορές από τα ματιά όλων, με μαρτυρίες να λένε ότι ο σκύλος ήταν συνέχεια περίπου πενήντα μέτρα πίσω από το λαγό.

Αυτός ήταν και ο λόγος να έρθουν πολλοί φίλοι και γνωστοί και να μου πουν ότι στα σεμινάρια πρόεδρε που τα ακούγαμε σε πιστεύαμε, αλλά άλλο να ακούς και άλλο να βλέπεις τέτοιες προσπάθειες.

Δηλαδή ότι καλά σκυλιά υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα, αρκεί να ψάξουμε να τα βρούμε. Θα δούμε στο μέλλον ποιά σκυλιά μπορούν παντού και πάντα και μακάρι να βρεθούν πολλά, όπως το ευχόμαστε να συμβαίνει και για τα σκυλιά του Γκουνέλα. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Γκουνέλα για την επιτυχία και περιμένουμε να δούμε την αγέλη αυτή και σε άλλα τερέν.

Στο τερέν 2 με κριτή εμένα και βοηθούς τον πρόεδρο του ΟΕΙΚ Αντρέα Κυριάκου και τον ταμεία του ΟΕΙΚ Φλώρο Θεοχάρους είχαμε άλλη μια επιτυχία από το ζευγάρι «Θαλής – Λητώ» DAVAROS DESKATIS – ΒΕΚ και τα δύο , των Ρηνότα Γιώργου – Πάνου Νικόλαου. Ένα ζευγάρι που έχω ξανακρίνει στους αγώνες της Καβάλας και που είναι η δεύτερη φορά που καταφέρνει να μπει στη βαθμολογία με μέσο όρο 140 βαθμούς και χαρακτηρισμό Καλός! Συγχαρητήρια στους Ρηνότα-Πάνου για την επιτυχία τους.

Στο τερέν 4 με κριτές τους CICCHITI και Νίκο Φωτακόπουλο , βοηθό κριτή τον Πεζίκογλου Μιχάλη και μεταφραστή τον κύριο Τσάμη, είχαμε τη μεγαλύτερη επιτυχία με κυναγωγό τον Τόπκα Κώστα στην κατηγορία «ένας σκύλος», με τη σκύλα ΣΕΝΑ ΒΕΑ1. Τη ΣΕΝΑ την έκρινα και την προηγούμενη μέρα, αλλά και στους ανεπίσημους αγώνες στο Βέρμιο το 2015 και γνωρίζουμε ότι είναι ένα αξιόλογο ζώο. Η ΣΕΝΑ έκανε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια που βαθμολογήθηκε με 162 βαθμούς και με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος»! Συγχαρητήρια στον Τόπκα Κωνσταντίνο για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και περιμένουμε τη ΣΕΝΑ και σε άλλους αγώνες. Η ΣΕΝΑ ήταν και η νικήτρια του διημέρου και απέσπασε το κύπελλο καλύτερος αγώνα! Μπράβο Κώστα!

Στη χοροεσπερίδα του Σαββάτου μας τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του ΚΟΕ κυρία Γαλανού Ιωάννα την οποία και τιμήσαμε με ένα τιμητικό ενθύμιο για τα 60 χρόνια ΕΙ, για την προσφορά της στην Εθνική φυλή και την Κυνοφιλία. Η πρόεδρος ως εκπρόσωπος του ΚΟΕ τίμησε με τη σειρά της τον ΟΦΕΙ με τιμητική πλακέτα για τις ενέργειες που έχουμε κάνει για τη βελτίωση της Εθνικής φυλής. Την ευχαριστούμε πολύ για όλα και πιστεύουμε ότι το μέλλον θα είναι ακόμη πιο λαμπρό!

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο των Γιούρα Καβαθούλη Στάθη που αποδέχτηκε την πρόσκληση και παραβρέθηκε κοντά μας στην επέτειο των 60 χρόνων.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΟΕΙΚ Αντρέα Κυριάκου και το Δ.Σ. του ομίλου για την τιμητική πλακέτα προς τον ΟΦΕΙ για τη συνεργασία και την ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης αυτής προσπάθειας που καταβάλουμε για την ανέλιξη της Εθνικής φυλής.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο των Μπήγκλ, Πεζίκογλου Μιχάλη και τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στη μεγάλη αυτή γιορτή της εθνικής φυλής.

Ευχαριστούμε όλους τους βοηθούς τερέν, όλους τους μεταφραστές, όλους τους θεατές και βέβαια ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, διότι χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν αγώνες!!!

Ευχαριστούμε το Δασαρχείο Σερρών και όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν οι διήμερες εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε τους θηροφύλακες και τους καλυβιέρηδες που πρόσφεραν ζεστό τσάι, τσίπουρο και μεζέδες σε όλους για να νιώσουν καλύτερα από το πολύ κρύο.

Κοντά στον ΟΦΕΙ και τον Κ.Σ. Σερρών και σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης Dimitris Pantelakis, που αξίζει να σημειωθεί ότι στηρίζει με την παρουσία του πάρα πολλές εκδηλώσεις για την Εθνική φυλή. Υπήρξαν όμως και άλλοι πρόεδροι συλλόγων που αφήνω τον πρόεδρο του Κ.Σ. Σερρών να τους αναφέρει διότι δε μπορώ να γνωρίζω τους πάντες.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Κ.Σ. Παλαμά Γιάννης Σακελλαρίου που ήταν και ο σύλλογος που έγιναν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών στην ιστορία της Ελληνικής αγωνιστικής Κυνοφιλίας, που ήταν κοντά μας, καθώς και τους διαχειριστές της διαδικτυακού ομίλου ΟΕΛ, George Nasikas και Xristos Kafritsas!! Ευχαριστούμε το Γιώργο Νασίκα για την πολύ καλή δουλειά που έκανε για τα τιμητικά έπαθλα, για τη “φοβερή” αφίσα, τα μετάλλια και τα βραβεία και για ότι άλλο μας φτιάχνει. Σ’ ευχαριστούμε Γιώργο για άλλη μια φορά!

Ευχαριστούμε το Δημοκρατία Κυνήγι και το Soto Demir που για δεύτερο συνεχή αγώνα είναι κοντά στον ΟΦΕΙ και με το πλούσιο ρεπορτάζ του, αποθανάτησε τη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα πλούσιο ρεπορτάζ στο προσεχή τεύχος. Να στε καλά Σώτο!

Ο ΟΦΕΙ σε συνεργασία με τον Κ.Σ. Σερρών, θα κάνει ένα dvd για τη μεγάλη αυτή επέτειο, το που θα επιμεληθεί ο Θάνος Φωτακόπουλος και θα κυκλοφορήσει προς διάθεση σε λίγο καιρό.

Ευχαριστούμε όλους τους κριτές Ιταλούς και Έλληνες που δέχτηκαν να κρίνουν αυτούς τους αγώνες του ΟΦΕΙ. GIAN CARLO BOSSIO, MARCELLO MASSARDI, CICCHITI DR. GIUSEPPE, DALLAGIOVANNA PROF. PIETRO…….. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΠΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΕΣΙΛΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς CRAZY HOLIDAYS, TRIALER, LITHOS για την ευγενή χορηγία τους, όπως και το Γιάννη Φραγγίδη και όλους όσους συνέβαλαν με μικρή ή μεγαλύτερη χορηγία. Ευχαριστώ πολύ όλους τους Ιταλούς κριτές για τα καλά τους λόγια για το άτομό μου και ιδιαίτερα το MARCELLO MASSARDI για όλα όσα πιστεύει για μένα και για τις ικανότητές μου. Τον ευχαριστώ από καρδιάς.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλα τον Κ.Σ. Σερρών και ειδικά τον πρόεδρό του Πασχάλη Παρατσουκίδη για το μεγάλο αυτό κατόρθωμα που θέλησε να γίνει και ο ΟΦΕΙ με πάρα πολύ αγάπη το αγκάλιασε. Πασχάλη είσαι ένα στολίδι για τις Σέρρες. Είσαι κόσμημα για τον Κ.Σ. Σερρών και είναι τυχεροί οι κυνηγοί των Σερρών που σε έχουν πρόεδρο. Έχεις εκτοξεύσει το σύλλογο. Συνέχισε έτσι, μην αλλάξεις. Εύχομαι ακόμα πιο ψηλά να πας το σύλλογο.

Πασχάλη Παρατσουκίδη, Μιχάλη Πεζίκογλου, Ιωάννη Φραγγίδη, Γιώργο Μαργαριτιάδη , είστε παράδειγμα προς μίμηση στη Μακεδονία. Είστε ικανότατοι και με μεγάλη πείρα. Εμπρός λοιπόν να ανέβετε σκαλί και να βοηθήσετε το Κυνήγι και την Κυνοφιλία να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Ο ΟΦΕΙ έχει κάνει μέχρι σήμερα πράγματα που ξεπερνάν ακόμη όλες τις προβλέψεις μας. Η διοργάνωση αυτή μόλις ένα χρόνο μετά το έναυσμα των αγώνων στην Ελλάδα, έρχεται να δικαιώσει τους κόπους μας και τη μεγάλη διοικητική μας προσπάθεια για το καλό της φυλής. Αποτέλεσμα αυτών ήταν μα δελεαστούν οι Ιταλοί κριτές και να σκεφτούν σοβαρά τη διεξαγωγή του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη χώρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μεγάλη σας στήριξη και την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε από αμέτρητους φίλους για να γίνουν μέλη. Θέλουμε το σκύλο μας να φτάσει όσο το δυνατό πιο ψηλά σύντομα και πιστεύουμε ότι με τη μεγάλη αγάπη που μας εκφράζετε, αυτό θα γίνει ακόμη πιο γρήγορα.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες. Αν έχω ξεχάσει κάποιους ζητώ συγνώμη και θα επανορθώσω. Καλό σας βράδυ και καλή αντάμωση στις 9-10/ Μάρτη στην Έδεσσα!

Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ Σέρρες ΟΦΕΙ

 

Επιλογή Γλώσσας »