ajax loader
Μέσα σε ένα χαρούμενο, γιορτινό και γεμάτο όμορφα συναισθήματα κλίμα, έκλεισε το διήμερο των εκδηλώσεων του ΟΦΕΙ στο Αίγιο. Για δύο μέρες, έβλεπε κανείς στα πρόσωπα των φίλων που στήριξαν με την παρουσία τους τους αγώνες, μόνο χαμόγελα, χαρά και ευθυμία, γιορτάζοντας μαζί μας αυτό που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο από την πρώτη μέρα……ότι οι εκδηλώσεις του ΟΦΕΙ είναι γιορτές του ΕΙ και κατά επέκταση της Ελληνικής Κυνοφιλίας. Διοικήσεις ομίλων και κυνηγετικών συλλόγων, εκπρόσωποι της Γ ΚΟΠ, απλοί θεατές, αγωνιζόμενοι, κριτές, δόκιμοι κριτές, θηροφηλακή, δασαρχείο και όλοι όσοι ήρθαν να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ήταν όλοι μια γροθιά…….μια αγκαλιά!!! Σε όλες τις εκδηλώσεις του ΟΦΕΙ συμβαίνει αυτό, διότι έτσι από την αρχή θέλαμε και θέλουμε να το βλέπει ο κόσμος, όμως αυτή η διοργάνωση είχε κάτι παραπάνω από χαρούμενο και γιορτινό κλίμα. Όλοι ήθελαν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να βοηθήσουν στα μέγιστα για μια πολύ καλή και μεγάλη γιορτή της Κυνοφιλίας. Οι ΑΚΙ ήταν όλης της ομάδος 6 και είχαμε τη χαρά να δούμε στα τερέν των βουνών του Αιγίου κι άλλες φυλές ιχνηλατών, όπως Γιούρα και Μπηγκλ. Όλοι μια αγκαλιά!!! Καμία μα καμία αντιπαράθεση, παρά μόνο γιορτινό κλίμα που σημαίνει γιορτή της Αγωνιστικής Κυνοφιλίας των ιχνηλατών.
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διότι είχαμε και τις δύο μέρες επιτυχίες και σκύλους στη βαθμολογία, αλλά και σημαντικές προσπάθειες σκύλων που όμως δεν μπόρεσαν να καταταχτούν. Το εγχείρημα του ΟΦΕΙ με αγώνες τέτοια εποχή και μάλιστα στη νότια Ελλάδα, αποδίδει όπως φαίνεται και οι σκύλοι που παρουσιάστηκαν φέτος στο μεγαλύτερο ποσοστό, έδειξαν ιδιαίτερες ικανότητες στην αντιμετώπιση της ξηρασίας, των άσχημων καιρικών συνθηκών και των “αχνών” ιχνών!
Το Σάββατο ο Marios Anastasiou από την Εύβοια, με το ζευγάρι ΕΙ, ΜΟΡΤΗΣ ΒΕΚ-158052 και ΡΙΤΑ ΒΕΚ-140508, κατάφερε να μπει στη βαθμολογία με μέσο όρο 148 βαθμούς και χαρακτηρισμό ΚΑΛΟΣ.
Στο ίδιο τερέν είχαμε και δεύτερο ξεφώλιασμα της ΙΡΜΑΣ, ΕΙ του κυναγωγού Νικολόπουλου Σπύρου,και σε προχωρημένη ώρα, που όμως δεν μπόρεσε ο κριτής να βάλει στη βαθμολογία. Συμβαίνουν όμως αυτά στους ΑΚΙ.
Την Κυριακή ο Dimitris Nikolopoulos με τον ΕΙ ΑΡΓΥΡΗ ΒΕΑ1 – 14042, κατάφερε να ξεφωλιάσει και να μπει στη βαθμολογία με 133 βαθμούς και χαρακτηρισμό Σχεδόν Καλός. Στο ίδιο τερέν είχαμε και άλλη πολύ καλή προσπάθεια της ΡΙΤΑΣ και ΗΡΑΣ, δίχρονων θηλυκών ΕΙ του Κατσουγκράκη Μιχάλη, τέταρτες κατά σειρά, που δυστυχώς δεν μπόρεσε ο κριτής να τις κατατάξει στη βαθμολογία. Είπαμε όμως ότι όλα αυτά είναι μέρος των ΑΚΙ και συμβαίνουν συχνά. Όπως προκύπτει η βαθμολογία και των δύο ημερών, έχουμε νικητές στην κατηγορία ζευγάρι τον Μάριο Αναστασίου με το ΜΟΡΤΗ και τη ΡΙΤΑ και στην κατηγορία ένας σκύλος τον Νικολόπουλο Δημήτρη με τον ΕΙ ΑΡΓΎΡΗ.
Νικητής διημέρου ο Μάριος Αναστασίου με ζευγάρι ΕΙ.
Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες στους ΑΚΙ του Αιγίου.
Η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ είναι ότι με αυθορμητισμό και πάση ειλικρίνεια, οι περισσότεροι φίλοι που παρακολούθησαν τους αγώνες, εξέφρασαν ελεύθερα την άποψη ότι σε σύγκριση με τους περσινούς αγώνες, είδαν πιο βελτιωμένους ΕΙ και όπως μας είπαν φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον όμιλο. Τους ευχαριστούμε θερμά!!! Η στήριξή τους μας δίνει ακόμη πιο μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί. Τη σταθεροποίηση και βελτίωση της Εθνικής φυλής, έως ότου φθάσει εκεί που της αξίζει, απαλλαγμένη από μιγαδοποίηση και άλλα προβλήματα του παρελθόντος.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον Κ.Σ. Αιγίου, όλο το Δ.Σ. και ίδιαιτερα τον πρόεδρό του

Dimitris Andriopoulos για την άψογη φιλοξενία και την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς. Είναι άξιος και οργανωτικός και είναι ένας άνθρωπος που ζει για το κυνήγι και το βουνό. Ξέρει τι εστί κόπος και προσπάθεια και δηλώνει πάντα παρών και έτοιμος να συμβάλει όπως μπορεί στην βελτίωση και ανέλιξη της Κυνοφιλίας στην Ελλάδα. Τους ευχαριστούμε θερμά. Συγχαρητήρια Δημήτρη για το ήθος σου και για την ντομπροσύνη σου.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να στηθεί όλη αυτή η διοργάνωση. Κ.Σ. Αιγίου, δασαρχείο, θηροφηλακή, Δήμο Αιγίου, θεατές, διαγωνιζόμενους, εθελοντές, Γ ΚΟΠ και όσους ενδεχομένως ξεχνούμε. Ευχαριστούμε όλους τους κυναγωγούς για τη συμμετοχή τους και για το άψογο αθλητικό πνεύμα τους. Το ίδιο και για τους θεατές. Όλοι τους ήταν άψογοι. Ευχαριστούμε τον ακούραστο κριτή Αθανάσιο Γκόπη που για άλλη μια φορά αποδέχτηκε το κάλεσμά μας και ήρθε στο Αίγιο να κρίνει ιχνηλάτες και δόκιμους κριτές. Σε αυτούς τους ΑΚΙ είχαμε και τέσσερις δόκιμους κριτές. Τον Πεζίκογλου Μιχάλη και Καψάσκη Δημήτρη που έκαναν πρακτικά και τους Καβαθούλη Στάθη και Βατίστα Βασίλη με συμμετοχή στους αγώνες. Ευχόμαστε γρήγορα να περάσουν και τις υπόλοιπες εξετάσεις και να γίνουν κριτές εργασίας ιχνηλατών ομάδος 6. Οι ΑΚΙ στο Αίγιο θα μείνουν βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη μας, τουλάχιστον μέχρι τους επόμενους, αφού δώσαμε τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας μας. Ραντεβού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτέμβρη 2020 στην Κορινθία για το κλείσιμο του πρωταθλήματος ΟΦΕΙ και για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και την έναρξη της αγαπημένης μας δραστηριότητας…….το κυνήγι του λαγού και του αγριόχοιρου! Καλή αντάμωση φίλοι μας.
Επιλογή Γλώσσας »