ajax loader

Η 31η Μαρτίου 2019 είναι η ημερομηνία που έκλεισε ο πρώτος και μεγαλύτερος κύκλος του Εθνικού πρωταθλήματος Ελληνικών ιχνηλατών του ΟΦΕΙ. Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα από κάθε άποψη, στις 30 και 31 Μάρτη 2019, διεξήχθησαν οι τελευταίοι μέχρι στιγμής αγώνες ΑΚΙ Ελληνικών ιχνηλατών στα βουνά των «μαρτυρικών» Καλαβρύτων!!!
“Βούλιαξαν” κυριολεκτικά τα Καλάβρυτα αυτό το διήμερο!!!
Άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Κ.Σ. Καλαβρύτων και όλοι όσοι βοήθησαν για να διοργανωθεί η πολυσύνθετη αυτή διήμερη εκδήλωση, που περιελάμβανε αγώνες εργασίας Ελληνικών ιχνηλατών, αναγνώριση ΕΙ και σεμινάριο.
Τα συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Κ.Σ. Καλαβρύτων Alexis Apostolopoulosκαι στα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη διοργάνωση, είναι λίγα για να αποδώσουμε ως ΟΦΕΙ τα εύσημα σε αυτούς τους ανθρώπους για όλα όσα έκαναν για να γίνουν όλα τέλεια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη θηροφυλακή που δεν έλειψε λεπτό από κοντά μας καθ όλη τη διάρκεια του διημέρου. Ευχαριστούμε όσους ακόμα βοήθησαν για τη διοργάνωση, όλους τους συμμετέχοντες που ήρθαν να μας παρουσιάσουν τα σκυλιά τους, καθώς και τους πάρα πολλούς θεατές που με άψογη συμπεριφορά και με αθλητικό πνεύμα, παρακολούθησαν τους αγώνες και τις δύο μέρες. Επίσης να ευχαριστήσω τους βοηθούς και τους οδηγούς των τερέν για την πολύτιμη βοήθειά τους. Οι κριτές Παπαγεωργίου Θανάσης και Φωτακόπουλος Νίκος , ήταν και πάλι εκεί, όταν ο ΟΦΕΙ τους ζήτησε να κρίνουν και αυτόν τον αγώνα. Τους ευχαριστούμε ακόμη μια φορά.
Ευχαριστούμε επίσης και τους προέδρους των Κ.Σ. Πάτρας Φώτη Καρβέλη, Αιγίου Δημήτρη Ανδριόπουλο και Παλαμά Καρδίτσας Γιάννη Σακελαρίου που παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους αγώνες. Τέλος θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της Γ ΚΟΠ κύριο Γραμματσούλια Παναγιώτη ο οποίος και τις δύο μέρες παρακολούθησε αγώνες, αναγνώριση και σεμινάριο, δίνοντας στη διοργάνωση μια αίγλη διαφορετική. Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμματσούλια για τη στήριξη και τα καλά του λόγια σε δύο ομιλίες του που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης, όπως και στο Γ.Γραμματέα της Γ ΚΟΠ Ανδρέα Παπαδάτο που δήλωσε κι αυτός παρών.
Ευχαριστούμε τον ακούραστο και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει στα πάντα, Σκρέμπο Νίκο!
Σε τερέν που θα ζήλευε οποιοσδήποτε λαγοκυνηγός, οι κυναγωγοί είχαν την ευκαιρία να «τρέξουν» τους Ελληνικούς ιχνηλάτες τους. Αν και επικρατούσαν κακές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής, το πρωί του Σαββάτου στα τερέν που έγιναν οι αγώνες ο αέρας είχε κοπάσει αρκετά. Οπότε και οι συνθήκες δε μπορούμε να πούμε ότι ήταν απαγορευτικές. Την πρώτη μέρα δεν είχαμε σκύλους στη βαθμολογία, όμως η χαρά για τη συμμετοχή και το ευχάριστο κλίμα ήταν έκδηλο στα πρόσωπα όλων. Τη δεύτερη μέρα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Στα δύο από τα τρία τερέν που διεξήχθησαν οι αγώνες, είχαμε δύο κυναγωγούς που μπήκαν στη βαθμολογία. Στην κατηγορία «ζευγάρι» στο τερέν νούμερο 1 με κριτή το Νίκο Φωτακόπουλο, ο κύριος Παπαχρήστου με τον Ερμή και τη Φρόσω ΒΕΑ 1 και τα δύο, κατάφερε να φέρει αποτέλεσμα και να συγκεντρώσει 139 βαθμούς, αλλά λόγω επιβολής 15 βαθμών ποινής η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε στους 124 βαθμούς με κατάταξη «Επαρκής». Στο τερέν νούμερο 3 με κριτή το Φώτη Πεσιλή, ο κύριος Κατσικονούρης με τη Λίζα ΒΕΑ 1, έφερε αποτέλεσμα. Ενώ βρήκε ίχνη στο 31ο λεπτό και στο 9ο λεπτό της δεκάλεπτης παράτασης που δόθηκε επειδή η Λίζα έδειχνε ότι ήταν έτοιμη από λεπτό σε λεπτό να ξεφωλιάσει, κατάφερε να βρει τη φωλιά του λαγού. Η προσπάθειά της βαθμολογήθηκε με 150 βαθμούς με κατάταξη «Πολύ καλός»!
Συγχαρητήρια και στους δύο κυναγωγούς για τις επιτυχίες! Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα έχουν κι άλλες επιτυχίες και θα ακολουθήσουν κι άλλοι κυναγωγοί! Να στε όλοι καλά…….. καλή αντάμωση στην επόμενη εκδήλωση του ΟΦΕΙ.

Επιλογή Γλώσσας »