ajax loader
Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία,τα νέα πρωτόκολλα διεξαγωγής εκδηλώσεων, η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 51360
ΦΕΚ 3429/Β/14-8-2020
που καθιστούν απαγορευτική οποιαδήποτε εκδήλωση στον νομό Αττικής άνω των 50 ατόμων, όπως και οι ανησυχίες για την υγεία τους που μας έχουν εκφράσει πολλά μέλη του Ομίλου, μας υποχρεώνουν ως Δ.Σ. του ΟΦΕΙ να αναβάλλουμε τη γενική συνέλευση αύριο Σάββατο 22/08/2020 ή 30/08/2020.
Δυστυχώς η υψηλή επικινδυνότητα συγχρωτισμού, καθώς και ο περιορισμός του αριθμού των ατόμων, δεν επιτρέπει μία σωστή γενική συνέλευση που θα διασφαλίζει την υγεία των μελών μας.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη του ΟΦΕΙ, να ενημερώσουν όποιο μέλος γνωρίζουν, που δεν μπορεί να ενημερωθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην ξεκινήσει αύριο για την τοποθεσία της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα αποφασιστεί από το Δ.Σ. , εάν και εφόσον αλλάξουν τα μέτρα των περιορισμών. Καλό βράδυ.
Επιλογή Γλώσσας »