ajax loader

Ο ΟΦΕΙ ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων για το πρωτάθλημα ΑΚΙ Ελληνικών Ιχνηλατών και ομάδος 6 2020 και κάποιων άλλων εκδηλώσεων που είναι αποφασισμένες να πραγματοποιηθούν φέτος.

1) 8 και 9 Φλεβάρη 2020 στα Χανιά ΑΚΙ C.A.C. όλων των φυλών της ομάδος 6 (εκτός Ίστριακών ιχνηλατών) ενώ στις 8 ημέρα Σάββατο απόγευμα θα πραγματοποιηθεί αναγνώριση και ΕΙ και σεμινάριο.
2) 15 και 16 2020 στη Λειβαδιά ΑΚΙ C.A.C. όλων των φυλών της ομάδος 6 και το Σάββατο 15 Φλεβάρη απόγευμα αναγνώριση ΕΙ και σεμινάριο.
3) 22 και 23 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη ΑΚΙ C.A.C. όλης της ομάδος 6 και το Σάββατο 22 Φλεβάρη το απόγευμα Έκθεση μορφολογίας, αναγνώριση και σεμινάριο.
4) 7 και 8 Μάρτη 2020 στα Γρεβενά συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές στον ΑΚΙ C.A.C. όλης της ομάδος 6 που θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Μπηγκλ Ελλάδος.
Το Σάββατο 7 Μάρτη ο ΟΦΕΙ θα πραγματοποιήσει αναγνώριση ΕΙ και σεμινάριο. Οι αγώνες αυτοί θα συμπεριληφθούν κανονικά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος του ΟΦΕΙ.
5) 14 και 15 Μάρτη 2020 στα Καλάβρυτα ΑΚΙ C.A.C. ΕΙ και στις 14 Μάρτη το απόγευμα, αναγνώριση και σεμινάριο.
6) 21 και 22 Μάρτη 2020 στο Αίγιο ΑΚΙ C.A.C. ομάδος 6 και στις 21 Μάρτη το απόγευμα αναγνώριση ΕΙ και σεμινάριο.
7) 5 και 6 Σεπτέμβρη 2020 στη Θεσσαλία ΑΚΙ C.A.C. όλης της ομάδος 6 και στις 5 Σεπτέμβρη το απόγευμα Έκθεση ΕΙ, αναγνώριση και σεμινάριο.
8) 12 και 13 Σεπτέμβρη στο Κιάτο ΑΚΙ C. A. C. όλης της ομάδος 6 και στις 12 Σεπτέμβρη το απόγευμα αναγνώριση και σεμινάριο.
9) 22 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με τον Κ. Σ. Αμπελοκήπων ο ΟΦΕΙ διοργανώνει έκθεση ΕΙ και αναγνώριση.
10) Για την έκθεση “Άρτεμις” 2020 και Κυνηγεσία 2020, αν και πιστεύουμε ότι θα είμαστε παρόντες, θα υπάρξει ενημέρωση πολύ σύντομα.

Ο ΟΦΕΙ όπως ξανά έχω γράψει, κάνει συνέχεια βήματα μπροστά και ανεβάζει συνεχώς τον πήχη, χωρίς να μας πτοούν μικρογαφικότητες ψευτοίντριγκες και κατασκευασμένες ιστορίες. Φέτος με τη διοργάνωση πολλών μικτών ΑΚΙ, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλες φυλές που δεν έχουν όμιλο, αλλά και στους άλλους ομίλους φυλών να συμμετέχουν σε πρωτάθλημα. Για τον ΟΦΕΙ και την Εθνική φυλή ειδικότερα όμως, οι μικτοί αγώνες θα είναι μια πρόκληση και ένας υγιής συναγωνισμός με τους ιχνηλάτες των άλλων φυλών και μέσα από αυτή τη συνεχόμενη διαδικασία υγιούς συναγωνισμού, θα δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η Εθνική μας φυλή. Τέρμα οι δικαιολογίες και οι φανφάρες!!!
Οι ΕΙ θα βαθμολογούνται ξεχωριστά όσον αφορά τη βαθμολογία αποκλειστικά για την Εθνική φυλή, όλα και συνολικά με όλους τους άλλους ιχνηλάτες, διότι στον ΟΦΕΙ αποφασίσαμε να στέψουμε πρωταθλητή όποια φυλή καταφέρει να έρθει πρώτη, μέσω φυσικά των κυναγωγών και των ιχνηλατών τους, που θα συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΕΙ αποδεικνύει κάθε χρόνο πόσο μεγάλο βάρος δίνει στη βελτίωση της Εθνικής φυλής, με σωστό τρόπο όπως υπαγορεύει το πρότυπο και ασφαλώς μέσα από πιστοποιήσεις και αυστηρούς ελέγχους και όχι με το τι λέει και προφασίζεται ο καθένας. Το “έργο” που ακούμε συχνά ότι παράγει κάποιος για τη φυλή που εκτρέφει, μόνο μέσω των πιστοποιήσεων και των αυστηρών ελέγχων θα είναι πράγματι “κάποιου” επιπέδου, γιατί αλλιώς είναι μια ακόμα πληγή για τις φυλές, που τις περισσότερες φορές σημαίνει μιγαδοποίηση και καταστροφή!

Επιλογή Γλώσσας »