ajax loader

Γρεβενά!!! Οι ΑΚΙ ομάδος 6 με ρεκόρ συμμετοχών και πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είναι πλέον παρελθόν!!!
Ο Όμιλος Μπιγκλ Ελλάδος ως διοργανώτρια αρχή, είχε τη χαρά να γιορτάσει ένα άκρως επιτυχημένο διήμερο. Συγχαρητήρια στον Όμιλο και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του και καλό μου φίλο Michail Pezikoglou. Όλα ήταν τέλεια! Ο ΟΦΕΙ μετά την επιθυμία του προέδρου Μπιγκλ να διοργανώσει έναν ΑΚΙ ομάδος 6 τη συγκεκριμένη ημερομηνία, “μεταβίβασε” εξ ολοκλήρου την ήδη συμφωνημένη συνεργασία με τον Κ.Σ. Γρεβενών για ΑΚΙ ομάδος 6 με τον ΟΦΕΙ. Θα ήταν αδιανόητο να μη “δώσουμε” χώρο σε έναν άλλο όμιλο να διεξάγει τους δικούς του αγώνες!!! Συνεργαστήκαμε λοιπόν και το επιτυχημένο αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Με τις δικές του πινελιές όμως ο Όμιλος Μπιγκλ Ελλάδος, έδωσε το δικό του “χρωματισμό” στη διοργάνωση και παρότι ήταν η παρθενική του, ήταν σε όλα άψογη, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια στον Όμιλο και στον Πεζίκογλου Μιχάλη για άλλη μια φορά. Ευχαριστούμε τον Όμιλο Μπιγκλ Ελλάδος και τον Κ.Σ. Γρεβενών για όλα. Ο ΟΦΕΙ διοργάνωσε συνάμα αναγνώριση και σεμινάριο το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ μια έκπληξη μας περίμενε το βράδυ από τον Κ.Σ. Γρεβενών, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Ευχαριστούμε το Δ.Σ.του Κ.Σ. Γρεβενών και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Ζεμπίλη Γιώργο για την άψογη φιλοξενία!
Χαμόγελα, κέφι, αθλητικό πνεύμα, άψογη διάθεση, γέλια, χαρά και δίψα για την αγωνιστική Κυνοφιλία ήταν τα συναισθήματα που νιώσαμε όλοι μας αυτό το διήμερο!
Ευχαριστούμε τους κριτές Αθανάσιο Γκόπη, και Aca Vesna Beljic καθώς και το Giannis Fragidis, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να βγει εις πέρας η διοργάνωση με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους τους κυναγωγούς που συμμετείχαν και όλους όσους περεβρέθησαν. Συγχαρητήρια στους δύο νικητές των αγώνων, τον Branko Zacharakisteam με τον υπέροχο νεαρό σκύλο Μπιγκλ που το Σάββατο ήταν και ο μοναδικός νικητής με βαθμολογία 159 βαθμούς Πολύ Καλός και τον Ανέστης Πανταζής με τη Μένια Ελληνικός ιχνηλάτης, όπου την Κυριακή ήταν η μοναδική νικήτρια με 168 βαθμούς Εξαίρετη και συνεπώς νικήτρια διημέρου.
Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ο Όμιλος Μπιγκλ Ελλάδος στην πρώτη του διοργάνωση ΑΚΙ, είχε επιτυχίες και τις δύο μέρες στα τερέν, όπως και ο ΟΦΕΙ στα Άγραφα το 2018.
Και εκ του αποτελέσματος ……… αντηλάλλησαν τα βουνά των Γρεβενών και τις δύο μέρες………. τελικά!!!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Όμιλο Μπιγκλ Ελλάδος και για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι ο ΟΦΕΙ θα είναι κοντά σας όπου και όποτε χρειαστεί!!!
Καλή αντάμωση φίλοι μας!!!

Επιλογή Γλώσσας »